Open Sessie SURF Onderwijsdagen: We kunnen aan de slag!

SURF Onderwijsdagen

Gisteren is de uitslag van de publieke stemming op ingezonden Open Sessies voor de SURF Onderwijsdagen bekend gemaakt. 855 stemmers hebben 1424 stemmen uitgebracht op de in totaal 50 voorstellen die door de voroselectie heen zijn gekomen.

Ons voorstel "Wat kan OpenCourseWare u opleveren?!" heeft voldoende stemmen opgeleverd om een plekje te veroveren in het definitieve programma van de SURF Onderwijsdagen! We kunnen dus aan de slag!
De sessie staat gepland voor:

Dinsdag 9 november 2010 van 11:30 tot 12:15 uur!

Veel dank aan iedereen die op ons gestemd heeft! En kom dat zien, dinsdag 9 november! En vergeet natuurlijk ook de andere interessante voorstellen niet!