About this blog

This weblog is part of the OpenCourseWare project of Delft University of Technology. We will inform you about updates of OCW-website and other interesting things around OpenCourseWare.

OCW Consortium


Visit other Opencourseware sites from around the world.

Facebook

SURF SIG netwerkdag 2011 – Open Leermiddelen en Auteursrecht

Op 20 april organiseren SURFfoundation en SURFnet in samenwerking met de Special Interest Groups (SIG’s) de jaarlijkse SIG netwerkdag. De dag zal bestaan uit twee delen: een plenair deel met als thema digitale rechten en een SIG specifiek deel waarin de SIG’s hun eigen programma vormgeven. Tijdens deze dag, die plaatsvindt in de Jaarbeurs te Utrecht, is er volop mogelijkheid collega’s te ontmoeten die actief zijn op het terrein van ICT-innovatie in het hoger onderwijs. De SIG netwerkdag is toegankelijk voor alle geïnteresseerden; zowel leden als niet-leden.

In het SIG-specifieke gedeelte zal de Special Interest Group (SIG) Open Educational Resources (OER) zich richten op digitale rechten in relatie tot open leermiddelen. Naast een presentatie door een gastspreker over het licenseren van onderwijsmateriaal krijgen deelnemers de kans om hun eigen casus met betrekking tot digitale rechten aan te dragen.

Opgeven kan via de inschrijfportal van SURF.

Be Sociable, Share!

    Comments are closed.

    © 2011 TU Delft